Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان دانشگاه شریف در پی حذف یارانه غذای تابستان در تجمعی نسبت به این تصمیم دانشگاه اعتراض کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دانشگاه شریف در پی حذف یارانه غذای تابستان در تجمعی نسبت به این تصمیم دانشگاه اعتراض کردند.

شورای صنفی دانشجویان شریف اینگونه اعلام کرد که روز گذشته بعد از ساعت ده صبح تجمعی کنار دفتر ریاست دانشگاه شکل گرفت که تا حدود ساعت یک ظهر نیز ادامه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تجمع که با مطالبه «تخصیص یارانه به غذای تابستان» شکل گرفته بود، بیش از پنجاه نفر از دانشجویان شرکت کرده بودند.

از مسئولان معاونت دانشجویی دانشگاه،ایوالحسنی، معاون دانشجویی دانشگاه به همراه  سیه بازی،مدیر امور دانشجویی، 
سلطانی مدیر امور خوابگاهی، آرانی▪️معاون مدیر دانشجویی، در این تجمع شرکت کردند و به گفتگو با دانشجویان پرداختند. ریاست دانشگاه نیز بعد از اصرار دانشجویان در محل تجمع حاضر شده و دقایقی با دانشجویان معترض گفتگو کرد.

بعد از تجمع سه نفر از نمایندگان دانشجویان به همراه سه نفر از اعضای شورای صنفی، جلسه‌ای با جلیلی و سیه‌بازی ترتیب دادند.مسئولان دانشگاه با اشاره به اینکه روال دانشگاه تخصیص غذای یارانه‌ای در تابستان نبوده و بودجه مستقیمی از دولت نیز بابت غذای تابستان پرداخته نمی‌شود، کمبود بودجه را به عنوان دلیل عدم تخصیص یارانه عنوان کردند.

دانشجویان معترض، اما کمبود بودجه را دلیل کافی بر این مسئله ندانسته و به مشکلات اقتصادی و رسمی بودن ترم تابستانی اشاره می‌کردند.

در جلسه نهایی با رئیس دانشگاه، بیان شد که عدم تخصیص یارانه به غذای تابستان مصوبه دو جلسه هیئت رئیسه است و به هیچ عنوان تغییرپذیر نخواهد بود. طبق پیشنهاد ریاست دانشگاه و مدیریت امور دانشجویی سه امکان برای کاهش هزینه‌های دانشجویان وجود خواهد داشت:

اختصاص وامی سهل‌الوصول به ارزش حدودی ۴ الی ۵ میلیون تومان که کفاف هزینه تغذیه دانشجویان را بدهد. طبق این پیشنهاد، اخذ این وام قرار است شرایط ساده‌تری از سایر وام‌های متداول داشته باشد. ضمنا زمان پرداخت این وام نیز بعد از فارغ التحصیلی و در قالب قسط‌هایی خواهد بود. البته مدیر امور دانشجویی اعلام نمود که دانشگاه پذیرای طرح‌هایی است که این وام را کارآمدتر کند.

دانشگاه در جهت کاهش هزینه‌ی تمام‌شده‌ی هر وعده غذایی کوشش کند.

به دانشجویان کم‌برخوردار، مانند آنچه در دوره‌ی ترم‌های پاییز و بهار متداول است، کمک بلاعوضی به تعداد محدود صورت پذیرد.

نمایندگان دانشجویان معترض، در زمینه پذیرش یا عدم پذیرش این سه پیشنهاد به جمع‌بندی نرسیده و مسئله را موکول به جلسه‌ای دیگر با جلیلی کردند، که البته به نظر می‌رسد این ارجاع، بیش از پیش باعث فوت وقت شده و مشکلات را تشدید کند.

 

یارانه‌ای به غذای دانشجویی در تابستان تعلق نمی‌گیرد

در پی این اعتراضات دانشجویی رئیس صندوق رفاه دانشجویان نیز اعلام کرد که ترم تابستان جز برنامه ریزی‌های سازمان برنامه و بودجه نیست که بخواهد به آن پول تغذیه نیز اختصاص دهد.

مسعود گنجی افزود: ما ترمی به نام ترم تابستان نداریم، ترم تابستان را دانشگاه‌ها خود برگزار می‌کنند، دانشگاه‌هایی که ظرفیت دارند این دوره را برگزار کرده و حتی از دانشجویان روزانه هم برای این دوره شهریه دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: بنابراین این ترم جز برنامه ریزی‌های سازمان برنامه و بودجه نیست که بخواهد به آن پول تغذیه نیز اختصاص دهد، یارانه غذا را برای ۹ ماه اختصاص می‌دهند که از اول مهر تا ۱۵ تیر هر سال را شامل می‌شود که ۱۵ روز سال نو را نیز به علت تعطیلات از آن کم می‌کنند، بنابراین تابستان برای ما ترم محسوب نمی‌شود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم درباره قیمت غذا در سال جاری گفت: تا مهر ماه قیمت غذای دانشجویی تغییری نکرده و به این شرح است: صبحانه هزار و ۶۰۰ تومان، ناهار و شام کم هزینه ۲ هزار و ۱۰۰ تومان، ناهار و شام متوسط هزینه سه هزار تومان، ناهار و شام پرهزینه سه هزار و ۵۰۰ تومان، حداقل و حداکثر مبلغ غذای دانشجویان شاغل به تحصیل در سنوات غیر مجاز ۶ هزار و ۸۰۰ تا ۹ هزار و ۶۰۰ تومان.

وی درباره سهم دانشجو از پرداخت غذای دانشجویی گفت: سعی ما این است که سهم دانشجو از پرداخت غذای دانشجویی را به زیر ۱۰ درصد برسانیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: یارانه غذا دانشگاه شریف شورای صنفی دانشجویان تجمع اعتراضی غذای دانشجویی غذای تابستان ترم تابستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۵۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است

به گزارش قدس آنلاین، ان بی سی نوشت که کاخ سفید ماه‌هاست که به دنبال توافق آتش‌بس برای آزادی اسیران دربند حماس است، اما دور کنونی مذاکرات در یک برهه حساس جنگی و انتخاباتی انجام می‌شود.

مقام های آمریکایی پیش نویس توافق فعلی را آخرین و بهترین نسخه می ‌دانند، چرا که به عقیده آنها اسرائیلی‌ها در این دور از مذاکرات با شروط کلیدی موافقت کرده‌ و در مورد آنها سازش کرده‌اند.

یکی از مقام های آمریکایی در این خصوص گفت: "رئیس جمهوری بدان روی بسیار نگران میزان حساسیت برهه کنونی است که دیگر برگی برای بازی برایش باقی نمانده است.

به نوشته ان بی سی، در ماه‌های اخیر مذاکرات بر سر توافقی که شامل آتش‌ بس موقت و آزادی برخی از اسیران می‌شود به مرحله حساسی رسیده و سپس فروپاشیده است. اما به گفته مقام ها، اکنون که اسرائیل مصر است به‌رغم مخالفت‌ های آمریکا، حمله نظامی به شهر رفح را انجام دهد، شکست مذاکرات آتش‌ بس فرصتی برای احیای آن‌ باقی نمی گذارد. به گفته این مقام ها، این بار شکست در حصول توافق می تواند به تشدید جنگ و تهدید بیشتر جان اسیران منجر شود.

این بزنگاه تاریخی با اعتراض های فزاینده دانشگاهی و تهدید به تظاهرات در برنامه های انتخاباتی بایدن و سایر مقام های ارشد دولت در تابستان پیش رو همزمان شده است. برخی از مقام های دولتی به طور خصوصی گفته اند که یکی از مزیت های مهم در گشایش دیپلماتیک جنگ غزه می تواند تأثیر آن بر این اعتراضاتی باشد که در برخی از موارد به خشونت کشیده شده است.

برخی از مقام های آمریکایی نسبت به دستیابی به توافق آتش بس ابراز خوش بینی کرده و گفته اند که هدف آمریکا آن است که آتش بس موقت طولانی تر شده و راه را برای پایان جنگ هموار کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است
  • واکنش بایدن به اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: این اعتراضات دانشجویی نیست، تروریسم است
  • اعتراض دانشجویان دنیا از مقاوت ملت ایران برخواسته است
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • دانشجوهای آمریکایی در معرض «سرکوب سازمان‌یافته» هستند
  • جنبش دانشجویی، سازمان استکباری آمریکایی-صهیونیستی را به هم ریخت
  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟